11.6.2007

Kesäpäiväkirja

Uudistan tämän päreen nyt kokonaan, lähinnä epäonnistuneen kuvamanipulaation vuoksi. Vanha sananlasku kiireessä aikaansaadusta työstä pitää paikkansa.

Lisäsin sivupalkkiin siis uuden linkin kesäpäiväkirjaani, jonne keskitän henkilökohtaiset kesätapahtumani tai yhtä hyvin tapahtumattomuudet ja niiden pohdiskelut ja havainnot. Päiväkirja on samalla kokeilu sitoutumattomasta blogista. Se ei ole millään listalla eikä siinä ole laskuria. Tunnen palavaa tarvetta kirjoittaa yhä henkilökohtaisemmin, puhdasta päiväkirjaa.

Tämä on hassu yritys kokeilla, löytyykö lukijoita ja käykö myös keskustelu listojen ulkopuolella, vaikka kesäaika onkin hiljaista aikaa blogeissa. Ennen kaikkea, on intiimimpi tunne kirjoittaa sinne itsestään, kun tietää ettei mitata millään mittarilla. Loput selitykset ovat päiväkirjassa. Tervemenoa kurkistamaan!

Ikkunaiinestä päivitän myös, vaikkakin nyt on hieman epäselvää, millainen työnjako tässä tapahtuu. En haluaisi tietenkään menettää lukijoitani enkä tulisiakaan väittelyitä asioista. Päinvastoin, niihin palaan kyllä, kun jotain tapahtuu. Nyt on vain tyynempi, seesteinen vaihe, jolloin tunnen tarvetta selvittää oman elämäni ja mieleni solmuja auki kirjoittamalla kaikesta itselleni läheisestä.

Mutta siis - toivottavasti tavataan kesäpäiväkirjankin puolella!

Pst kielipoliisi-anonyymi! Korjasin mokani pois.

4 kommenttia:

 1. Oho, passiivin käyttövirhe äidinkielenopettajalta.

  VastaaPoista
 2. Juu, osaan nekin.

  Tässä kuitenkin mielestäni rikoin yksipersoonaisen verbin (tietää) muotoa enemmän kuin passiivimuodon (ei mitata).

  Koko virke on kökkö, samoin koko postaus tökeröine kuvavalintoineen, mutta minulla oli kiire saada jonkinlainen päre aikaiseksi, kun huomasin blogin päivittyneen itsestään sivupalkin muutoksen myötä.

  VastaaPoista
 3. Mihin kohtaan panisit väliviivan? Olis se mukavaa kun mullakin blogi päivittyis itsestään ja voisin lukea, mitä hienoa olen taas kirjoittanut.

  VastaaPoista
 4. En mihinkään, sillä se söisi tämän virkkeen sarkasmia.

  Ainoa mahdollinen rako on mielestäni ja-sanan edellä, mutta luottaisin lukijan päättelykykyyn enkä ohjaisi häntä ajatusviivalla.

  VastaaPoista